Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min trygga borg


När mitt hjärta slår så hårt att allt annat bleknar
När ljudet av bultande lägger sig som en hinna
Får alla andetag att vilja försvinna
Färgar allt
Så modet äntligen kan blomma
Drunknar rädslan och sakta syntes den slutgiltligt försvinna

Det vågar för det vilar i din trygghet




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-17 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise