Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina uppvaknande som jag fått på grund av mycket lidande



Vi lever bara en gång


 

Ta vara på varann

 

Vi har bara ett liv

 

ta hand om det

 

Varför bråka om oväsentligheter

 

när barn svälter

 

när folk stympas eller dör i krig

 

när folk dör i sjukdomar eller olyckor

 

Nej var rädd om den gåvan vi fått

 

som är självaste

 

livet




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-05-26 11:19



Bookmark and Share


  Eline.P
Ja, det är så lätt att ta allt för givet så länge livet rullar på utan för stora bekymmer.
Uppvaknandet är hårt men lärorikt. Vi växer som människor genom lidande - det är min fasta övertygelse. Ögonen öppnas för det BETYDELSEFULLA.
2006-05-26

  * Ammi *
javisst är det en gåva, på gott och ont.
dina ord är en fin uppmaning, man uppskattar faktiskt livet mer efter tunga händelser i livet.
fint..
2006-05-26

  Jean-Michel Orblin
Så sant ,så sant
2006-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan