Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tröst


Vägen ut


Ways of escape

There is always a way out.
There is always an escape,
a crack and hole in every fencing wall,
a possibility to sneak away,
a way out to development from every prison,
even for your spirit to evade and cheat your invalidity,
since every fortress has a weakness,
all that stops you is in vain,
impossibilities are lies preposterous,
and life consists of only openness,
to which old brother death himself
is but another option.


Vägen ut

Det finns alltid en väg ut.
Det finns alltid möjlighet till flykt,
en spricka och ett hål i varje instängdhet,
en möjlighet att smita,
en utvecklingsmöjlighet till flykt från varje fängelse,
och särskilt för din ande
att undvika kroppens invaliditet och lura den,
då varje ointaglig fästning har sin svaghet,
allt som stoppar dig är fåfängt,
allt omöjligt är absurda lögner bara,
då allt liv består av bara öppenhet,
där själva döden bara är en annan möjlighet.




Fri vers av Aurelio
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-05-26 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio