Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle bara vilja pussa och krama om henne

och smeka hennes vackra kropp
För från topp till tå skulle jag söka mig ner
medan jag så vackert ler
Men så är hon också mitt sista hopp
om att det här underbara sker
För om jag nu kommer att få älska med henne
får ingenting fattas oss eller gå fel
Måste då bara lyckas få henne att tråna efter
mer och mer
Ja, så gud du däruppe, jag bönar och ber
Ge mig gärna en hjälpande hand så att jag kan ro
den här båten in i land
Ja, hjälp mig att sätta den här kvinnans hjärta
i brand så att jag får besöka hennes allra heligaste
på en öde paradis ö full med gyllene brun sand
För det vore ju något det
Riktigt trevligt faktiskt
Så hjälper du mig med det här så kommer jag att börja
tro på dig, gud
I alla fall lite grann…

Ja. jag skulle bara vilja pussa och krama om henne!

Ken Cassel
19/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-19 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel