Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett välbekant ljud hördes långt bortifrån...


Fåglalåt

Aftonens poesi
fullbordas av
en fågel som
tranströmer




Bunden vers av stenhur VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-19 10:25



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Så underbart vackert
och välformulerat
2017-07-24

  walborg
Suveränt fyndigt och bra!!

2017-07-19
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP