Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är ämnad för mig - hoppas innerligt att du förmår se och känna att jag också är ämnad för dig ... - Publicerad här tidigare i december 2011


Förgätmigej

Vill få vakna med dig
varje dag
ty ditt leende
får mig känna
det som om livet
verkligen kan vara
alldeles underbart

Du berör mig
på alla plan
och mer därtill

Du smakar mer än
underbart innerligt väl
Att få älska med dig
vore lyckan fulländad

Förgätmigej
kom tillbaka till mig
för jag kommer inte någonsin
att kunna glömma dig

Drömmen inom 
föder hoppet om
att du känner detsamma för mig

Mig som skulle kunna vara ämnad för dig
om du bara vågar tillåta mig
att få komma nära tätt intill dig

Dig som jag känner skulle kunna vara
ämnad för mig

Mig som förlorat allt motstånd
och alla mina principer
inför dig

Älskar dig
mer än bara som vän
och önskar du vore här
nära tätt intill mig
Vill älska med dig
i gryningen

inte nu
inte sen
bara ständigt och jämt

Ber stillsamt livet
att inte släcka det ljus
du inom mig har tänt

_________________
_________________

Obs! Ta vara på det som är
och sök inte bara vederlägga det som känns i stunden.
Flödet är relevant än idag om än den kommit att återgå
till att vara en affirmation om det jag längtar så innerligt ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-21 07:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ännu en fantastisk dikt, en vacker kärleksförklaring till den du är ämnad för.
2017-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP