Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Margaret Thatcher


L O

kopparnunnorna med brännärr över vadorna

moppemustasch i cirkuspalatsets dödsring

en tager vad en haver och en gräver alltså alltid tunnlar under sjön till munkarna

torparn fantiserar självbefläckande om valkyrior vid liv

Björn var en större fiende än Bagge (skotte i svartrött)

Tor i jeansjacka, Liselott öppnar ölen med metall





Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 378 gånger
Publicerad 2017-07-22 20:13



Bookmark and Share


  i af apa
Tor står som en fyr, Liselott bemästrar hav...
2017-07-23

  S.A.I. Steve Lando
ah Tor, inte torr
2017-07-23

  S.A.I. Steve Lando
ah Tor, inte torr
2017-07-23

  Marianne Räf
Måste säga att jag fastnar för din
originalitet i stil å expression!
Den hära hade, dessutom, skönhet -
- språkligt å konstnärligt! Du = Poet !

2017-07-23

  Nanna X
jag gillar kopparnunnorna särskilt!
2017-07-23

  henke_r
Många kom i kläm när the iron lady drog åt svångremmen. En fin skildring av den vanliga människan och hens livs strävan.
2017-07-23

    ej medlem längre
myspys
2017-07-22

    ej medlem längre
Låter bra. Starkt. Mycket energi. Uttryck.
2017-07-22
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3