Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soluppgång



En ny dag föds ur mörkret
Nya krafter växer sig starka
I en färgexplosion
Hoppet levererar inspiration nog
Att söka skatten som finns idag




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-23 05:32



Bookmark and Share


  in effigie VIP
ljuvligt om ny styrka och växande ..liv
2017-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise