Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vampyr


Sugit ur mig giftet
länge nog

pumpat i mig
näring från
din heta kropp


och jag vet att jag
aldrig kan få nog




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-23 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal