Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För mig är goda relationer och harmoni så viktigt... Varför väljer Vi inte våra strider med mer omsorg? vill berätta vad jag ser, men iakttar detta under tystnad


Harmoni, en utopi?!

Någon hade köpt dubbelt med grillfolie...

HUJEDA MIG!!!

Detta "diskuterades" i affekt 7,48 minuter.

(fenomenet fortsätter att fascinera mig)

 




Övriga genrer av Chinor VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-24 19:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så sorgligt
varför inte glädjas åt stunden

harmoni är viktigt

2017-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP