Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det inte vore för musiken

skulle jag nog mest hela dagarna bara känna mig
besviken
Vad fan är det här
Ingen musik att finna
Inga sköna takter att ta till
Vart har de då tagit vägen
Bäst att jag ringer och frågar Doktor Phil
Han om någon borde veta
Han som vet det mesta om det mesta
Och om det inte vore för musiken
Hur ska man då kunna ha det kul och festa
Hålla stilen
Ja, jag bara frågar mig?!

Ken Cassel
25/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-25 08:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, musik har stor betydelse för vårt välbefinnande...
2017-07-26

    ej medlem längre
Med musiken pulserar livet!
2017-07-25

  lilla t
Finns musik så det flödar, är kanske bara urvalet som inte klaffar. Härlig text!
2017-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel