Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bön när livet ser ut att vackla


Den största lyckan och Gud

Ett litet hjärta slår orytmiskt

livet vacklar redan

Gud, låt inte lyckan skuggas 

av mörka moln

Gud låt inte den största lyckan

vändas till sorg

Gud, torka deras tårar, ge dem ro

lilla Edith, kämpa, kämpa

Gud har gett dig styrka som livsgåva

jag tänder ljus runt dig

kämpa lilla rena själ




Fri vers av Maiah VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-25 13:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns och känns mer
2017-08-01

  Niliboy
Du diktar gripande, måtte
Herren höra dig!
2017-07-29

  Kozo
Så fin.
2017-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP