Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knot och Knat


det var Knot och det var Knat
och de avskydde varann
för liv och pina skydde de
varandra som pesten

men hur det begav sig
så var det väl tvunget
att råkas ibland
när den ene hade vägarna förbi

ditt kaffe kan bara fan dricka
kunde Knot gläfsa hos Knat
passar dig som handsken då
kunde Knat hugga tillbaka

den andre såg ful och dum ut
och var för tjock eller för smal
agget rann ur deras munnar
som lava

och när de slagit sig trötta
somnade de där de satt
snarkningarna korsade rummet
och smekte lätt den andres kind






Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-26 01:06



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Kärlek tar sig många uttryck, speciellt när känslan förvänts till hat och man ändå knatar vidare som apart par.
2017-07-29

  objekt3
en juldagsmorgon på landsbyggden sådär halvsex hörde jag det vråla och tittade ut genom fönstret, där stod två fordon slarvigt parkerade och två gubbar hade rusat ut med varsitt tillhygge exempelvis bollträ och börjat slåss med varandra


2017-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm