Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan på ljuset

 

Utan glans

faller himlen

tung som bly

mot sjön

som viskar

 

"vänta, stilla,

sitt

vid stranden

lyssna bara:

solen kommer"




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-26 07:43



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En så fin naturdikter som även gömmer en metafor.
2017-07-27

  lodjuret/seglare VIP
Som väntade på, orden.
2017-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP