Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din hink ska explodera den med

Det är inte lika mycket i hinken längre.
Men det skvalpar fortfarande över.

Hinken är mindre.
Eller kanske full av sten.

Jag fyller det som är kvar av hinken med Säkert!
Det är det enda som inte rinner bredvid.

Och hinken sväller som en ballong av allt Säkert!
Kanske blir den uttöjd?
Mer Säkert!
Mer
Mer
Mer
Snart exploderar den.

Det ska hända dig med.




Övriga genrer av pyre
Läst 223 gånger
Publicerad 2017-07-26 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre