Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam!

Sitter här i min ensamahet
och tänker.Har städat och gjort
fint i fönstret för att välkommna
hösten

Kan se alla löv som tittar inmot
fönstret mitt ensamheten är
härlig ibland men nu ska
jag ta på mig varma kläder
för att ta mig en lång
skön höst promenad




Fri vers av Ann-christin
Läst 458 gånger
Publicerad 2004-09-30 19:58



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
som om du lider av din ensamhet...fint
2004-09-30

    Bob
Jag har aldrig tyckt om hösten särskilt mycket men med såna här inbjudande dikter känner jag verkligen att jag kan uppskatta denna vackra årstid.Tack!
2004-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin