Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livrädd grabb


Jag fick sitta som liten livrädd grabb.
Ensam på ett kallt utedass i mörkret.

På vintern.

Och dörren blåste upp.
Och snön yrde in.

Då kände jag mig otroligt liten och rädd.

Ensam och frusen.


Så hade vi det.


Och nu flyger jag helikopter över Monaco med min fru.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2017-07-26 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP