Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klingande turism

De stora musikverken
är som platser
i ett inre landskap
där själen kan
vila upp
hämta kraft
och förlusta sig




Fri vers av stenhur VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-27 16:22



Bookmark and Share


  walborg
Sant!
2017-08-05

  Ingrid Trolle
Oh ja! En beskrivning
av de upplevelser man
får av den väsentliga
musiken. Du har så väl
beskrivit den.

2017-08-03

  Jan Widströmer VIP
Instämmer. Stämmer väl med mina upplevelser av den väsentliga musiken. Bra sammanfattning.
2017-07-28

  lodjuret/seglare VIP
Överraskningar väntar en som läser, tänk att ord liksom jäser, mognar över tid, liksom ackordet helt blid, om än stränga spel vilt fräser.
2017-07-27
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP