Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den bästa kärleken

 

 

 

ett riktigt grovgöra

svettigt och kladdigt

kräver sin man och kvinna

konditionskrävande

befriande

 

som en stormvind med öppna fönster

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-27 16:44



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Gillas rejält!
2017-07-28

    ej medlem längre
sista raden var pricken över i
euforiskt skrivet
2017-07-28

  Per Drysén
Verkligt befriande eufori
2017-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP