Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med Kalle Anka på andra sidan jorden

Jag tror att jag lika gärna hade kunnat bli kär i någon på andra sidan jorden

För just nu är det närmare dit än till dig

Jag minns inte längre din beröring
dina kyssar, omfamningar
din arm bakom mitt huvud

Jag minns de borttagna bitarna från Kalle Ankas jul tydligare




Fri vers av Torkade rosor
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-27 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor