Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ligger inte bredvid mig och Malmö ligger inte i Skälby

Dina ord som är om honom
som inte kan vara om någon annan
inte om jag förstår rätt
ger mig både klarhet, insyn, uppenbarelse och magont på samma gång
och jag förstår, självklart, förstås
att han aldrig ser det jag skriver
som poesi

Kärlkramp sitter i mitt ångestbröst
jag vill gråta men tårarna är slut

Han vill ändå bara se en kvinna gråta av glädje




Fri vers av Torkade rosor
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-28 05:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin, lidelsefull text som ger mersmak.
Din rubrik är perfekt, säger så mycket om en kvinna som söker närhet.
2017-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor