Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har du gjort med mig, egentligen

För nu kan jag inte göra så mycket annat än att gå här
och tänka på dig
För som det ser ut nu, så ser jag dig överallt
Hallå där
Tjoho
Var inte det där du som precis gick bakom hörnet
eller åkte ner i rulltrappan där
För själv så går jag ju bara här helt ensam utan dig
Men utan dig så känns allting bara kallt
Så nu undrar jag
Vad har du gjort med mig, egentligen
För innan jag träffade på dig var jag ju singel
och helt ensam
Den enda skillnaden är att då kändes det inte lika
ensamt att vara ensam eftersom jag
inte ens visste om att du existerade eller fanns till
Men nu måste jag visst tydligen ha gått och kärat ner mig
i dig då jag saknar dig så otroligt mycket
Stackars mig…

Ken Cassel
28/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-28 04:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kärleken har slagit ner som en blixt verkar det som...sån´t händer...:-)
2017-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel