Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BIG LOVE!



Love me Emie
love me so
Give us heaven
so our hearts grows

Let our hearts forever lays
together in endless days
Let us hear the birds sing
love-songs like our angels bring

Let our hearts always shining
for each other like i singing
Twinkle twinkle little star
i will love you everyday

Never let us lose the way
let our love shine every day
Let us understand our love
even when it blow

Let nobody our love destroy
our love is not a toy
My love for you is real, believe me
you, my lovely wife lives in me

I will love you forever and ever
we shall always be together
Let our love-story prints out in big letters
nothing can be better




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-28 14:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-07-29

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Gratulerar!
2017-07-28

    ej medlem längre
Gratulerar! Önskar er allt det bästa och lycka till i fortsättningen!
2017-07-28
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP