Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norge


lebensbornbarnen

antimobbningsprocedur

rättssäkerhetssång




Bunden vers (Haiku) av objekt3
Läst 418 gånger
Publicerad 2017-07-28 17:08



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
TACK

2017-11-19

  Gunnar Hilén VIP
hurra för alla raser som finns !!!
2017-08-08

  Anya VIP
En bit historia får du till här. Starkt!!!
Läste i tidningen om att nu kan forskarna påverka DNA på barn i magen. Påverka så de inte får hemska sjukdomar. Gäller att ha mycket etik i dessa frågor...kan de börja påverka fetma, fulhet, intelligens?
2017-08-01

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - Man kan ju inte annat än hålla med här - Doch inte med Mr F#CKFACE som nog borde gå och hämta wiskyflindaren nu, så han får material till litet mera uttömmande livserfarenheter :)
2017-07-28

    ej medlem längre
ah nu fattar jag, men ändå inte speciellt bra, det är ju för fan ingen haiku, bara ett par ord staplade på varandra. du bör börja supa och leva istället tycker jag så du får fram lite äkta material istället för att grotta i gammal populärvetenskap.
2017-07-28
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3