Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jorden blöder En repris


Vulkanen är aktiv

För man kan se att den spottar och fräser medan mörka
moln kommer ut ifrån toppen
Och när man sen ser lavan som flyter ut med bergssidorna
ser det ut som om hela jorden blöder
Precis som om någon gud har dragit ut en kniv
ur just den här himlakroppen…

Ken Cassel
28/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-28 18:16



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Känns som hettan av en gud.

2017-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel