Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har plockat ut tagg för tagg och ärren är nu knappt synliga .


Genom törnrosdalen har jag vandrat

I mörkret skrämmer skuggorna mig

allt som förminskat mig och gjort mig
osäker på att jag är välkomnad

Är det mitt avstånd eller ditt avstånd
som hindrar ljuset att visa vägen
och tilliten att ÄLSKA oss villkorslöst

Visst, våra behov är både lika och olika
det betyder att generositet är viktigt när
man bryr sig om och vill ge och få kärlek.

För att slippa möta skuggorna genom andra
så måste de ses och brännas på rädslans
altare för att aldrig mer kunna begränsa
hjärtats och sanningen att
Du är Jag
och
Jag är Du
vi är ett.





Fri vers av WyS VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-07-28 19:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört bra och fint :)
2017-08-01

  Lehva VIP
Mycket igenkännande. Det du beskriver kräver mod, ödmjukhet och mycket uthållighet. Belöningen är det finaste - en möjlighet att kunna älska.
En klok och välskriven text!
2017-07-31

    ej medlem längre
Mycket vackert skrivet, speciellt titeln.
2017-07-29

    ej medlem längre
det finns många sätt
alla är bra utom de dåliga
2017-07-28

  BenGust VIP
Du har säkert ägnat möda till att uppbåda en sån fräsig titel.
Kloka säger att bringa upp skuggorna till ljuset så spricker de upp.
2017-07-28
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP