Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sorts övning inspirerad av Gunwale. Jag testade att stanna på samma plats och skriva fler haikuer inspirerade av den platsen, och inleda med liknande förstarad.


Övning - haikuskisser i vinden

1.

Vindbyar

på sjön böljar

en matta av näckrosblad

 

2.

Vindbyar och vågkluck

överröstar min tinnitus

- nästan

 

3.

Stormby

näckrosbladen

fladdrar upp i luften

 

4.

Stormby

mörkblå moln slukar himlen

dags vända hem




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-29 18:19



Bookmark and Share


  thyra
Gillar dem alla! Bra knåpat!
2017-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin