Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Axeln

Sover på sidan

med ryggen hitåt

Axeln sticker ut en bit

ovanför täckets kant

Den häver sig långsamt, 

rofyllt, graciöst,

upp och ned

med sömnens 

djupa andning

Rör sig inte rakt 

utan i en vacker båge

Andningsjudet från 

den bortvända näsan

ljudar harmoniskt 

med varje andetag

Andaktligt fyller 

drömmarna rummet




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-30 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner