Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sitter som i en evighet

Dina läppar emot mina
högst upp på en kulle byggd för hand
din närhet pulserar i mina ådror
och magen står som i en karusell

Det är en av de stunder
som jag vill återuppleva
om och om igen

En sluten loop av perfektion
fastän vinden blåste rätt kall

Perfektion kommer alltid att vara du
även om du är trasig är du mer än en helhet i min verklighet




Fri vers av Torkade rosor
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-30 14:20



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Du är så jävla grym!
2017-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor