Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våran katt.

Utanför vår köksdörr
ligger vår hankatt.
Vacker och imponerande
sträcker han ut sig.
En näpen kattfröken
med högljuda vårkänslor
rullar sig vid hans tassar.
Hur skall hon veta
att han är kastrerad?




Fri vers av alikavalika
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-05-26 20:23



Bookmark and Share


  * Ammi *
mm..det vet hon...
gullig text
2006-05-26

  Zara VIP
HAHA..

kul och sorglig...stackars hona..så hon letat efter nån som ska falla henens i smaken...så hittar hon en grym hårboll som inte har pitt :)

livet sux sometimes!

rolig dikt! =)

/Z
2006-05-26
  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika