Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt alster, 2007-05-390


Leker med döden

Du dog
du finns inte mera
eller fanns du?
finns du?

Du lurade mig med döden
och jag trillade av toaletten

Jag skulle ha tagit livet av mig själv, så att du får smaka på det

Jag är inte redo, du svek mig.
Men jag försöker. Försöker att försöka.




Fri vers av Torkade rosor
Läst 133 gånger
Publicerad 2017-07-31 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor