Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt alster, 2007-03-29


Kärlek på fyra ben

Klara ögon
leende
skrattande

Välkomnad

Inte ingen
någon
jag

Värme
glädjande

Borrar in hjärtat i pälsen




Fri vers av Torkade rosor
Läst 169 gånger
Publicerad 2017-07-31 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor