Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diskbänksfilosofi



Medan potatisen kokar
försöker jag lösa korsordet
på mitt bord

Vid diskbänken
får jag ofta svar på mina funderingar
hittar de rätta orden
reder ut begreppen
och prövar nya ideér

Har de mest geniala lösningar
på världsgåtorna
då såsen tillreds




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-05-26 21:02



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Visst är det så. Det lilla i det stora och det stora i det lilla.....
2008-01-14

  britt-marie VIP
Underbart! Precis så är det....jag kan skriva under på allt!
Tack!
Jag brukar säga att jag filosoferar så bra då jag diskar.
2006-05-27

  Albert
du skriver så himla bra
2006-05-27

    HiFi
en riktig matmeditation alltså....
2006-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors