Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt alster, 2006-03-29


Jag vill våga

Jjaag vill våga
se dig i ögonen
och säga att du är något alldeles underbart

Att du är värd
allt som kan köpas för guld,
och alla stjärnor på himmelen

Berätta
att du är helt genomfin
(det kan jag se när jag blundar)

Och jag skulle bry mig
även om jag gömmer mig
du skulle nå min hand ändå

Jag skulle vilja ge dig
mitt liv
men du är värd
så mycket mer än mig




Fri vers av Torkade rosor
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-31 16:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här bor kärlek i varje ord.
2017-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor