Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt alster, 2006-01-31


Det handlar om känslor (eller något)

Jag tror att jag är redo
och jag tror att jag kan
Släppa taget om allt
och börja leva igen,
som jag gjorde när jag var liten
Börja om på nytt

Jag kan starta ensam
börja leva själv i min egna värld
Eller vi kan vara tillsammans
Komma nya där ingen vet vilka vi är,
var vi kommer ifrån,
vårat förflutna,
inte kunna nyttja våra svaga punkter

Jag vill slippa allt
låta bli att påminnas
om allt det misserabla
Tillsammans med dig
så tror jag att jag vågar och är mogen

Bli kännslomässigt stark
och stå på egna ben
utan att tyglas tillbaka
i en omvärld att vantrivas i
Inte vara kopplad eller behöva bära skal
inte tvingas neråt av den ena personligheten,
så att den andra blir svagare och får ondare

Göra sig av med allt det gamla
och leva av ny, stark ork
ta tag i livet och få saker gjorda
förverkliga drömmar så att de blir sanna
Och till dig och mig, gifta oss och skaffa barn
ett litet torp med oändlig skönhet

Jag vill inte ljuga för mig själv
eller hållas tillbaks
I våran gemensamma "sjunde himmelen saga"
kan du höra verkligheten i mina ord
Älskling, jag tror att jag är redo nu!




Fri vers av Torkade rosor
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-31 21:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert skrivet.
2017-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor