Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha dig

Jag vill ha dig naken i natt,
Inga masker,
Inga fasader,
Jag vill öppna ditt hjärta i natt,
Inga spel,
Inga lögner,
Jag vill ha dig på riktigt i natt,
Själ mot själ,
Hjärta mot hjärta,
Jag vill blotta min själ för dig i natt,
Närmast,
Naken.




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 449 gånger
Publicerad 2006-05-26 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP