Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan från Pyrenéerna

 

En kvinna ifrån Pyrenéerna

var i hemlighet en utav féerna

Hennes charm och magi

släppte kärleken fri

med spöet i bergstêtêatéerna




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-01 09:10



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
ja äntligen
efter allt arbete med örtteerna i strandcafeerna
2017-08-03

  Nils-Robert
Man ler:-))
2017-08-01

  lodjuret/seglare VIP
Måste vara underbart komma ut i friska luften och slippa arbetet i ateljéerna.
2017-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP