Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänta på mig!

Livet händer utan mig,
Det går mig förbi,
Jag hinner inte med,
Stanna upp,
Vänta på mig,
Jag vill också leva,
Känna mig stark,
I kontroll över mig själv,
Veta vad jag vill,
Och hur jag ska få det,
Inte stå och tveka,
Och se livet glida förbi,
Se men inte kunna deltaga,
Känna den söta doften,
Veta att det finns mer,
Mer än det här,
Men jag hinner inte,
Vill stanna tiden,
Så jag hinner i kapp,
Men tiden bara rusar iväg,
Svår att greppa,
Svår att ta till vara,
Jag slösar bort mitt liv,
Ser hur det levs utan mig.




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-05-26 21:53



Bookmark and Share


    Tinna
Känner igen känslan i denna dikt...Fin!
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP