Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt problem

Jag vill,
Men kan inte,
Jag känner mig instängd,
Kan inte andas,
Kan inte röra mig,
Jag hålls fast av kedjor svarta av hat,
Byggda av ensamhet,
Jag kvävs,
Tiden står stilla en stund,
Jag sluts in i ett mörker,
Tätt kvävande mörker,
Äcklas av mig själv,
Vill slita loss kedjorna,
Men de hålls fast av mig,
Jag är mitt eget problem,
Det var jag själv som lät fästa kedjorna,
Det var mina egna händer som kvävde mitt skrik,
Jag förstörde mitt liv på egen hand,
Utan hjälp,
Jag hatar mig för vad jag gjorde,
Hatar mig för allt,
Vill skrika men vågar inte,
Är rädd för vad jag skulle göra då,
Skulle jag låta mig leva,
Skulle jag bara ge upp och låta allt hända,
Jag äcklas.




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-05-26 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP