Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt alster, 2005-10-21


Kärlek i höstnyans

Kom älskling,
vi bäddar en lövhög

Vi kan ligga ner och kyssas
tills snön faller över oss

Kom lite närmare,
jag ska värma din näsa

Världen är bara du och jag

Älskling, dina ögon glittrar
och dina andetag är musik




Fri vers av Torkade rosor
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-01 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor