Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt alster, 2005-10-11


Blåögda problem

Blåögda problem
Kommer som på beställning
Med pendeln från Haninge
I en duell mellan
Hon som alltid ska vara bäst
Och Han som är osynlig

Röda, sköra rosor
Trasiga i takt med taggar
Som hugger hål i en bar ankel
Ögon fruktar i bittra verser

Lyckopiller trillar ner i halsen i överdoser
Hon på psyket i salen brevid
Med zebror som på rad skenar
Och lämnar blottade märken på armarna
Lika klara som havssalt och rödvin

Lika vacker är Han
Som ett mord på CSI
Uppklarat och inlåst i en rävbur
Glittrande, skimrande hänglåsnärhet

Du är obetydelsefull när automatiska dörrar inte öppnas
Och taxibilen inte kommer fram i tid




Fri vers av Torkade rosor
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-01 21:11



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Den här typen av poesi gillar jag bäst.
det finns ett djup fantasin sätter sig i rörelse.
Mycket bra

2017-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor