Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt alster, 2005-09-15


Desperationen i ett förlorat skyddsnät

Jag vill se din nacke
Under mina fingertoppar
Hårtussar som smeker
Mitt desperata grepp

Jag vill bry mig om dig
Få känna att jag är behövd
Slippa ligga ensam under täcket
Och gömma mig från livet

Känna din hand runt min
I ett strypande tag
Beviset för att jag kan existera

Dina läppar
Viskar mitt namn så sliskigt
Så drypande sött

Men jag vet att det är en lögn
Jag skar mig precis som du
(Vi glömde bort att blanda blod)

Små vassa fötter på min mage




Fri vers av Torkade rosor
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-01 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor