Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag bara visste

Jag skulle mer än gärna säga att jag älskar dig
om jag bara visste att du ville
stanna här hos mig
Om jag bara visste att du ville bli till min tjej
Men eftersom jag inte riktigt vet så är det nog
bäst att jag bara passar mig
Vill ju inte ställa till en scen där jag får gå iväg
ensam hem igen ledsen med svansen
mellan mina ben
Skämmigt värre
Så om jag bara visste skulle jag mer än gärna säga
att jag älskar dig
Dig och ingen annan...

Ken Cassel
2/8-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-02 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel