Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom hem

ensam i mörkret
sitter och snyfftar

ögon som brinner
tårar de rinner

kom hem

fryser som en isbit
kylan kom då du gick

mörkret tränger sig på
dig är den jag väntar på

kom hem




Fri vers av Myzan
Läst 637 gånger
Publicerad 2006-05-26 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myzan
Myzan