Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drunknar

jag har aldrig förstått vad andra menat
när de har sagt att de faller för vackra ögon

sådana där man kan drunkna i

jag har aldrig riktigt drunknat
i andras ögon förut

men
sen träffade jag dig
och plötligt
förstår jag vad alla menar

jag drunknade
o ja, vad jag drunknade




Fri vers (Fri form) av Molnpuffar
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-03 00:28



Bookmark and Share


  Gin83
Gillar denna
Modern och okonstlad
bra slut
2017-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Molnpuffar