Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens hemligheter

det verkar vara på natten

när naturen lugnar sig
tänker vila

som hjärtat känner mest
öppnas
slits isär
väller ur allt som finns där inne

för att sedan plockas upp igen
och varsamt placeras tillbaka

där det hör hemma

märkligt fenomen det där
hjärtat




Fri vers (Fri form) av Molnpuffar
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-25 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Molnpuffar