Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar fortfarande

varför ligger jag fortfarande här
och väntar
och tror
att du ska vilja ha mig

när jag vet att
det
inte
kommer

hända




Fri vers (Fri form) av Molnpuffar
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-25 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Molnpuffar