Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan plåster

vad gör man när man ser
en annan människas smärta

hur existerar man bredvid någon
som plågas på insidan
rivs itu
när man inte har några plåster

vad gör man
när man inte kan hjälpa någon att läka
utan bara se på
se hur såren blir större

se det onda växa till liv?




Fri vers (Fri form) av Molnpuffar
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-25 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Molnpuffar