Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig

Jag skriker ljudlöst
Och blänger på dig med slutna ögon
Du ser ner i golvet och rakt in i mitt hjärta
Tystnaden är öronbedövande
Överfull tomhet
Mörker mitt på dagen
Offensiv apati
Och mina ärr blöder




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 634 gånger
Publicerad 2006-05-26 22:41



Bookmark and Share


  stefan.g
Denna var stark och intensiv. Det var som att öppna dörren och bli angripen av en storm. Vasst, specifikt och bra skrivet! Du har verkligen fått till det i denna, den griper tag.......
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP