Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

Med sin lem spräckte han hennes drömmar
Skrev skuld på bröstet med blodet från hennes kön
Motade in henne i skuggorna
Stötte djupt i henne
för att fylla hennes själ med förakt
Använde sin erektion som galgbacke
Avrättning av allt det vackra




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 665 gånger
Publicerad 2006-05-26 22:52



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
Bra och jämn dikt. man får ont i magen över att vara man, flera gånger om dagen faktiskt, just nu gör det väldigt ont.
2006-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP